Get In Touch
541 Melville Ave, Palo Alto, CA 94301,
ask@ohio.clbthemes.com
Ph: +1.831.705.5448
Work Inquiries
work@ohio.clbthemes.com
Ph: +1.831.306.6725
Back

Apple Music estrena una pàgina de música catalana

Musica Catalana, la nova pàgina d’Apple Music

Apple Music ha estrenat avui Música Catalana, una nova pàgina des d’on podem escoltar totes les veus de la nostre música. Des de la cançó protesta, fins a l’èxit del rock català, des del folk d’arrel, fins al trap o el pop urbà. La música catalana moderna recorre un segle de tradició, influències locals i internacionals, moviments de regeneració, descobriments i expressions artístiques trencadores. Aquesta iniciativa, té com a objectiu servir millor a la comunitat de parla catalana.

Patrimoni musical

Apple ha creat 20 llistes de reproducció de cançons imprescindibles per gaudir de tots els gèneres i estils. El rock català amb Verlaat, Miki Núñez i Marc Vi. El pop amb arrels folk d’El Petit De Cal Eril. Referents de la nova cançó com Lluís Llach amb ‘L’estaca’ i vídeos de La Pegatina, El Cinquè Carajillo, Mabel Flores, Jazz Woman i l’estrena del nou àlbum d’Antonia Font, entre d’altres. El so més contemporani està representat per nous talents que sonen de forma rotunda com The Tyets que han aconseguit posar Mataró al mapa de la música urbana catalana. Els pots descobrir a la playlist .cat.

Apple i el Català

Apple Music es la primera plataforma de música en streaming que compta amb una pàgina pròpia de música catalana. L’aplicació va ser traduïda al català des del llançament de l’Apple Music, fa gairebé 7 anys, així com l’iTunes des de molt abans.

Jaume
Jaume
https://territorimac.com

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy