Apple Music estrena una pàgina de música catalana

Musica Catalana, la nova pàgina d’Apple Music

Apple Music ha estrenat avui Música Catalana, una nova pàgina des d’on podem escoltar totes les veus de la nostre música. Des de la cançó protesta, fins a l’èxit del rock català, des del folk d’arrel, fins al trap o el pop urbà. La música catalana moderna recorre un segle de tradició, influències locals i internacionals, moviments de regeneració, descobriments i expressions artístiques trencadores. Aquesta iniciativa, té com a objectiu servir millor a la comunitat de parla catalana.

Patrimoni musical

Apple ha creat 20 llistes de reproducció de cançons imprescindibles per gaudir de tots els gèneres i estils. El rock català amb Verlaat, Miki Núñez i Marc Vi. El pop amb arrels folk d’El Petit De Cal Eril. Referents de la nova cançó com Lluís Llach amb ‘L’estaca’ i vídeos de La Pegatina, El Cinquè Carajillo, Mabel Flores, Jazz Woman i l’estrena del nou àlbum d’Antonia Font, entre d’altres. El so més contemporani està representat per nous talents que sonen de forma rotunda com The Tyets que han aconseguit posar Mataró al mapa de la música urbana catalana. Els pots descobrir a la playlist .cat.

Apple i el Català

Apple Music es la primera plataforma de música en streaming que compta amb una pàgina pròpia de música catalana. L’aplicació va ser traduïda al català des del llançament de l’Apple Music, fa gairebé 7 anys, així com l’iTunes des de molt abans.

spot_img
spot_img
spot_img

RadioHooks

Relacionado

El marketing móvil y la privacidad de los clientes, con Daniel Jonowicz

Hablamos de cómo medir con precisión el marketing móvil...

MundiRetos: Aprende más sobre América divirtiéndote

En el día de la celebración el 46 aniversario...

Emma y la gatita austronauta

Paco Lara presenta la decimoprimera historia de Emma con...

ZTE obtienen las más altas valoraciones en los Lightwave Innovation Reviews 2022

ZTE uno de los principales proveedores internacionales de soluciones...

Moda virtual: conoce las tendencias

Ya hay marcas de moda que ofrecen sus colecciones...